HP Omen 17-ck0011nq, laptop cu procesor i5-11400H

Laptopul HP Omen 17-ck0011nq este unul dintre cele mai avansate modele de pe piață și se poate vedea după aspectul său. Logo-ul laptopurilor de gaming s-a schimbat destul de mult, dar oricum nu veți sta să vă uitați la capacul său. La interior are un hardware modern cu componente speciale pentru gaming, iar autonomia scade semnificativ atunci când vă jucați. De aceea, laptopul trebuie ținut în priză pentru a beneficia de performanțe maxime și poate că vreți să vă jucați mai multe ore.

Am pus poza de jos cu un model similar, dar el arată mult mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt foarte bune și sunt laptopuri similare la acest capitol, însă poate că vă place mai mult cum arată cel de sus. Nu am pus multe imagini de prezentare cu el, dar este cert, arată chiar bine. Cu siguranță, nu-l alegeți doar pentru design ci pentru ce are la interior.

Placa video RTX 3060 de pe laptop nu modelul desktop, ci este unul cu consum mic de energie pentru ca bateria să facă față. Sunt și alte serii de gaming care ar trebui luate în calcul dacă bugetul este foarte redus.

Păreri pro și contra

Chiar dacă este mai greu decât multe alte laptopuri, vorbim de un model mare cu un display excelent căruia nu-i putem reproșa nimic. Vedem o rată de refresh ridicată pentru ca imaginea să rămână clară indiferent de situație (mă refer la jocurile de acțiune). Tastatura RGB este una deosebită și este pe 4 zone pentru ca voi să puteți personaliza mai bine tastele. Poate că nu are cel mai avansat procesor de la Intel, însă poate fi de ajuns pentru că și restul componentelor sunt importante.

HP Omen 17-ck0011nq are o conectivitate foarte bună și cam toate laptopurile vin cu porturi foarte bune. Doar că pe acesta vedem un DisplayPort de tip mini, porturi USB excelente și Thunderbolt v4. Ținând cont că are o placă video de tip RTX . Poate fi folosit chiar și pentru editare video/foto deoarece are un ecran mare și care reproduce un număr generos de culori.

Te-ar mai putea interesa