HP Omen 17-ck0008nq, avantajele acestui laptop cu i7 și RTX 3070

HP Omen 17-ck0008nq e un laptop de generație nouă pentru persoanele interesate de un model de jocuri ori sarcini sofisticate. În acest sens o să vă ajute faptul că este echipat cu procesor octa core și placă video raytracing.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.

Motive pro și contra

Laptopul HP Omen 17-ck0008nq e unul care va înlocui cu succes un desktop întrucât vine cu dotări de top. Alte avantaje ale achiziționării acestui model ar fi după cum urmează:

  • Procesorul i7-11800H e unul cu opt nuclee și face parte din familia Tiger Lake.
  • Ecranul de 17,3 inci e unul cu rezoluție FHD, panou IPS și rată de reîmprospătare la 144 Hz.
  • Memoria e una ok întrucât discutăm despre 16 giga memorie RAM și stocare pe SSD de 512 giga.
  • Placa video RTX e una tip RTX 3070 cu 8 giga memorie video. Pot preciza că e una dintre cele mai bune plăci video de pe piață.
  • Designul e unul sobru, fiind vorba despre un laptop potrivit și pentru segmentul business.
  • Portabilitatea nu e prea bună pentru că aparatul are o greutate de 2,8 kilograme. Asta chiar dacă bateria ține maxim 6 ore.
  • Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 11 de pe un stick USB 3.0.

Părerea mea legată de acest model e că-și merită banii, iar dacă vreți ceva mai avansat atunci recomand un model cu i9 precum acest HP 17-ck0001nq.
Laptopurile celor de la Hp nu doar că arată bine, dar au o construcție rigidă așa încât să aibă o fiabilitate superioară. Un astfel de laptop va fi actual dpdv al dotărilor și peste 3-4 ani, dar poate fi utilizat și undeva la 10 ani.

Te-ar mai putea interesa