Omen by HP 17-ck0001nq, model cu i9 și RTX 3070

Laptopul HP 17-ck0001nq e un laptop de top pentru sarcini gen jocuri, CAD etc. Acest lucru se datorează procesorului i9 foarte performant.
De la început trebuie să scriu că acest model nu excelează pe partea de portabilitate întrucât are greutate de 2,8 kilograme.

Dispozitivul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are dotări de top.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design sobru așa încât să fie potrivit și oamenilor de afaceri.

Motive pro și contra

Ar trebui să alegi un model precum Omen by HP 17-ck0001nq din mia multe motive, iar cela mai importante sunt următoarele:
Procesorul i9-11900H e capabil să scoată 21.919 puncte la benchmark, iar acest lucru se datorează în principal faptului că are 8 nuclee.
Ecranul e unul cu diagonală de 17 inci cu rezoluție 2560×1440 pixeli și panou IPS. Rata de reîmprospătare e de 165 Hz, acest lucru însemnând că imaginile vor fi foarte cursive.
Memoria e una foarte bună, fiind vorba despre o capacitate de 16 giga pe partea de memorie RAM și stocării SSD de 1TB.
Placa video e un RTX 3070 cu 8 giga memorie video, fiind vorba despre una dintre cele mai noi modele de pe piață și care se va comporta fără reproșuri orice sarcină.

Portabilitatea nu e prea bună deoarece vine cu o greutate de 2,8 kilograme.
Costul de achiziție e ușor mai mare, dar merită investiția dacă vreți ce e mai bun pe piață.

Per ansamblu, acest model e unul destinat acelor persoane care vor un aparat pentru lucru sau jocuri.
Despre producătorul Hp trebuie știut că e unul de top, iar laptopurile acestora sunt cu o fiabilitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa