HP Omen 17-ck0002nq, model cu i9 și RTX 3070

HP Omen 17-ck0002nq e un laptop pentru cei pasionați de jocuri ori care vor un dispozitiv performant pentru sarcini CAD (sau ceva similar).
Acest scurt articol vrea să scoată în evidență principalele motive pentru care merită achiziționat acest model. Așa încât să vedeți dacă laptopul vi se potrivește.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook PC cu ecran de 17 inci cu dotări de generație nouă.

Motive pro și contra

Acest dispozitiv HP Laptop 17-ck0002nq vine cu dotări de generație nouă precum procesorul i9 care scoate 21.730 puncte la cpubenchmark. Despre acest procesor (model i9-11900H) trebuie scris că are opt nuclee și că a apărut pe piață pe la jumătatea anului 2021.
Dar, să trecem la cele mai importante motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat:

  • Ecranul de 17,3 inci e unul cu o claritate deosebită, fiind vorba despre unul cu rezoluție FHD, panou IPS și rată de reîmprospătare la 144 Hz.
  • Memoria e una suficientă deoarece discutăm despre 16 giga RAM și stocare pe SSD cu capacitate de un terra.
  • Placa video e una RTX 3070 cu 8 giga memorie video
  • Conectivitatea e una la superlativ, fiind vorba despre port HDMI, LAN Gigabit, wireless ax, 3 porturi USB.
  • Portabilitatea nu e cea mai bună, fiind vorba despre o greutate de 2,8 kilograme și bateria care poate să țină și 6 ore.
  • Nu are sistem de operare, motiv pentru care recomand instalarea sa de pe un stick USB.

Dacă sunteți interesați de o alternativă cu i9 atunci recomand modelul G733ZW de la Asus.

Per ansamblu, acest model se va dovedi un excelent laptop gaming sau un desktop replacement. Trebuie remarcat și faptul că prețul e unul mult mai mic decât la producători concurenți.

Te-ar mai putea interesa