Gigabyte AORUS G5 KC, laptop cu placă video RTX 3060

Laptopurile de gaming de top se adresează unui număr mic de utilizatori pentru că nu oricine are un buget flexibil și poate că unii nu vor portabilitate. Modelul Gigabyte AORUS G5 KC poate fi pus oriunde deoarece este mult mai compact decât un desktop, iar conectivitatea este foarte bună (sunt prezente porturi de diferite tipuri + tehnologii fără fir). Față de alte laptopuri similare de la acest brand, cel de jos diferă un ecran IPS de 144 Hz. Cu alte cuvinte, imaginea este una mai clară, chiar și când rulați jocuri cu multe fps-uri.

Mai toate laptopurile au porturi diverse, însă diferențele sunt la interior, adică vedem componente mult mai diferite și un sistem de răcire mult mai avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul laptopului este un Core i5 10500H, adică este un model de tip H care este recomandat pentru gaming. Placa video integrată este irelevantă atunci când îl folosiți doar pentru jocuri și este bine să-l aveți conectat la priză pentru a avea performanțe constante. Nu are sens să tot încărcați bateria dacă nu plecați nicăieri cu el. Dacă-l folosiți strict la birou, atunci puteți alege un mouse cu fir. Vă puteți gândi și la un sistem audio clasic ar oferi ceva mai multă putere, comparativ cu cel incorporat.

Păreri pro și contra

Este echipat cu tehnologie WiFi 6, tastatură iluminată decentă, sistem audio satisfăcător, răcire bună, configurație excelentă (ideală pentru cei care vor o placă video RTX 3060), construcție solidă și altele. Doar voi puteți decide dacă acest laptop vise se potrivește și poate că bugetul nu ar fi un obstacol pentru voi. Nu ai ce să-i reproșezi, că doar până la urmă vorbim de un de un brand cu experiență și care oferă soluții bune.

Gigabyte AORUS G5 KC este diferit de G5-ul simplu și se vede la partea de imagine (tip de panel diferit și rată de refresh mare). Chiar și acest aspect este foarte important deoarece nu veți folosi un monitor împreună cu acesta, iar pentru a viziona filme, puteți conecta la televizor prin HDMI.

Te-ar mai putea interesa