HP OMEN 15-en0022nq, laptop cu grafică RTX 2060

Laptopul HP OMEN 15-en0022nq este echipat cu una dintre noile plăci video NVIDIA care permit Ray Tracing. Este vorba de placa video dedicată RTX 2060 care rulează o mulțime de jocuri la detalii medii, dar și restul configurației este importantă. Designul noii serii este puțin schimbat față de generațiile precedente, vedem chiar și un logo Omen nou. Este mai solid decât un laptop clasic și sistemul de răcire este mai eficient, astfel că vă puteți juca ore fără întreruperi.

Are un hardware nu trebuie upgradat, însă depinde și cât spațiu aveți nevoie pentru fișiere deoarece are un SSD de 512GB. Poate fi de ajuns dacă țineți doar jocuri pe el, iar conținutul media poate fi tocat pe un hard extern care poate fi conectat ulterior la televizor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită să încercați o configurație nouă și poate să faceți o schimbare. Procesoarele Intel nu mai sunt singura opțiune de ceva timp, iar procesorul AMD are și o placă video integrată pentru a vă bucura de o autonomie generoasă când nu vă jucați jocuri. Laptopul excelează la multe capitole și poate că nu veți fi mulțumiți de puterea sistemului audio deoarece difuzoarele sunt integrate, de aceea puteți folosi câști sau boxe când vă jucați, ascultați muzică sau vă uitați la un film.

Păreri pro și contra

Sunt diferențe între modele, astfel că prețul poate fi mai atractiv sau mai piperat. Totuși, modelul de sus este unul echilibrat, adică oferă performanțe satisfăcătoare pentru cele mai multe titluri disponibile. Este o alternativă mai bună la un laptop cu Core i7 deoarece oferă tehnologie de fabricație mai bună dar și un scor de performanță superior (aproape 19000 puncte în CPU Benchmark). Lăsând la o parte performanțele și hardware, vedem porturi foarte bune și chiar acel DisplayPort (mini) pentru a putea conecta un monitor în plus.

Laptopurile au devenit mult mai populare decât desktopuri pentru că sunt compacte, arată bine și la interior sunt componente foarte avansate. HP OMEN 15-en0022nq este un model care poate fi folosit pentru orice, doar că nu se adresează celor care călătoresc pentru că nu este cea mai portabilă soluție.

Te-ar mai putea interesa