HP Pavilion 15-eg0071nq, model cu Windows şi i5-1135G7

Laptopul HP Pavilion 15-eg0071nq e unul care poate fi inclus în categoriile office şi multimedia deoarece vine cu nişte caracteristici mai mult decât decente. Discutăm despre procesor i5-1135G7, 8GB RAM şi SSD cu capacitate de 512GB.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop pentru acasă sau la lucru care arată bine, e performant şi portabil.


Păreri pro şi contra

Procesorul i5 e unul foarte performant deoarece e vorba despre unul cu 4 nuclee. Scoate 10085 puncte pe cpubenchmark ceea ce ne arată că va face faţă celor mai solicitante sarcini. pentru a putea face faţă sarcinilor video are integrat cip grafic Intel Iris Xe.
Laptopul are preinstalat Windows 10 Home aşa încât să puteţi să vă faceţi treaba din prima.

La capitolul ergonomie stă excelent întrucât vine cu greutate redusă de 1,8kg, tastatură iluminată şi ecran IPS cu strat anti-glare. Pe mine, la un ecran, cel mai mult mă ajută stratul anti-glare pentru că face ca imaginea să fie mai clară deoarece nu apar reflexii. La filme o să vă fie de folos că are panou IPS deoarece în acest fel unghiurile de vizualizare vor fi excelente.

Din păcate nu are unitate optică (precum 99,99% din laptopurile din ziua de azi), dar în schimb are o multitudine de porturi utile printre care a aminti 3 USB (din care unul e de tip C), HDMI 2.0, wireless ax şi bluetooth. Dacă vreţi port LAN atunci puteţi folosi unul dintre USB-uri cu un adaptor USB-LAN.

Opinia mea finală despre acest model e că îşi merită banii dacă vreţi ceva performant pentru acasă sau birou. Nu e laptop de jocuri, dar va rula jocuri precum Lol.
HP a fost dintotdeauna un nume greu când vine vorba de laptopuri pentru birou şi uite că a scos la vânzare un laptop care poate fi utilizat şi acasă.

Te-ar mai putea interesa