ASUS TUF A17 FA706IH, laptop cu ecran de 120 Hz și 144 Hz

Laptopurile de gaming TUF au înlocuit treptat pe cele ROG de la același brand și vin cu un design special. Modelul din imagine este un ASUS TUF A17 FA706IH, adică oferă un ecran de 17 inci pentru ca voi să vedeți mai multe detalii și să aveți un spațiu de lucru mai generos. Sunt disponibile două laptopuri similare, însă există o diferență între ele – rata de refresh a ecranului. Nu este atât de evidență, dar poate veți juca jocuri cu multe fps-uri, atunci un refresh de 144 Hz ar fi necesar.

Am pus imaginea de jos pentru a vedea această serie și nu cred că va fi ultima, ci vom vedea și variante actualizate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate rula numeroase jocuri la detalii satisfăcătoare (depinde ce sunteți interesați să alegeți) sau poate îl folosiți doar în locul PC-ului deoarece are un hardware avansat. Nu veți mai simți lipsa unui monitor generos, deoarece acum aveți un ecran IPS de 17.3 inci cu refresh mai mare. Imaginea rămâne clară chiar și când jucați jocuri de acțiune, iar rezultatele se vor vedea.

Un SSD de 1TB este de ajuns pentru orice fel de utilizator și veți putea stoca o mulțime de jocuri și fișiere media, nici nu veți mai simți lipsa hard discului la cât de repede se mișcă totul.

Păreri pro și contra

Are un design compact, însă nu este cel mai portabil model de pe piață deoarece are un sistem de răcire avansat, componente de gaming și o construcție solidă. La interior are cel mai avansat procesor AMD – Ryzen 7 4800H, SSD de tip M.2, o placă video GTX 1650 și memorie RAM de 8GB. Tastatura iluminată este una RGB adică puteți seta ce culoare doriți, însă mulți aleg roșu sau portocaliu pentru că este plăcut pentru ochi.

Poate că pentru unii gameri acest ASUS FA706IH pare cam scump, de aceea puteți lua în calcul un laptop de 15 inci. Laptopurile mia mari nu sunt cu mult mai diferite decât cele clasice, adică vedem aceleași componente și dotări, dar sistemul de răcire este mai eficient pentru că laptopul nu este foarte compact.

Te-ar mai putea interesa