HP OMEN 15-dh1005nq, laptop construit pentru gaming

Laptopurile pot fi de mai multe tipuri și modelele pentru gaming sunt cele mai scumpe, dar ar mai fi și utraportabilele de top. Nu mă refer la variante simple, ci la cele cu plăci video RTX sau GTX Ti. Vă recomand laptopurile care nu mai trebuie upgradate ulterior, adică oferă suficient spațiu de stocare și memorie RAM. HP OMEN 15-dh1005nq este unul dintre aceste laptopuri și are un design plăcut, iar tastatura iluminată vă permite să vă jucați pe el la orice oră.

Poate că nu are o construcție foarte compactă și ușoară, însă este destul de solid și temperaturile interioare se mențin la un nivel acceptabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru cele mai noi jocuri apărute aveți nevoie de cel mai avansat procesor – i7 10750H. Îmi plac și configurațiile AMD, doar că unele nu sunt la fel de performante ca și aceasta, plus că și placa video dedicată este importantă. Ecranul cu panel IPS este cel mai popular și bun ecran de pe piață, nici nu aș recomanda altul. Să nu neglijăm faptul că oferă un refresh de 144Hz, astfel că imaginea est clară indiferent cât este numărul de fps-uri.

Placa video prezentă pe aceasta este modelul GTX 1660 Ti care are o memorie suficient de mare și poate rula jocuri destul de noi la detalii bune.

Păreri pro și contra

Pe lângă portul HDMI, vedem și un mini DisplayPort pentru a conecta un monitor suplimentar, dar și tehnologia Thunderbolt v3. Lipsa sistemului de operare nu este o problemă pentru că îl puteți instala rapid de pe o memorie USB și poate că aveți deja Windows 10. HP 15-dh1005nq este echipat cu un ecran IPS de 144 Hz, tastatură iluminată RGB 4 zone, difuzoare Bang & Olufsen, două tipuri de medii de stocare și multe altele. Ideea este că oferă multe dotări foarte bune care nu le veți găsi pe laptopuri clasice și nici pe desktopuri. Atunci când alegeți un astfel de laptop, nu mai este necesar un monitor, dar nici foarte multe periferice. Bineînțeles, un mouse de gaming este obligatoriu deoarece .

Te-ar mai putea interesa