HP 15-dw2014nq, laptop cu procesor Core i7

Laptopurile au devenit populare în ultimii ani, astfel că desktopurile sunt alese doar de anumiți utilizatori. HP 15-dw2014nq este o recomandare bună deoarece poate înlocui orice PC datorită hardware-ului instalat, plus că sunt și dotări foarte bune. Cele mai multe laptopuri până în 3000 lei sunt de tip office și unele poate că oferă niște plăci video mai modeste, cum vedem și pe acesta. Acea placă video numită MX330 este una cu performanțe modeste și poate rula anumite jocuri (cerințe hardware mici).

Arată bine și poate că din poza de jos nu se pot vedea toate finisajele, iar fiabilitatea este una pe termen lung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele pe 10 nm sunt ceva mai eficiente decât cele din seriile precedente și diferențele se văd la scorul de performanță, dar și la durata de viață a bateriei. Plăcile de bază noi au suport pentru SSD-ul de tip M.2, iar multe laptopuri permit și instalarea unui SSD SATA. Bineînțeles, puteți alege cu încredere laptopurile acestui brand și veți găsi unul potrivit indiferent de buget. Poate fi perfect și pentru școală sau facultate și nu veți mai avea nevoie de PC pentru că are dotări excelente. Ecranul Full HD oferă detalii excelente și tipul panoului diferă de la un model la altul, iar la acesta este unul standard.

Păreri pro și contra

Față de laptopurile clasice, acesta este mult mai compact și se vede din poza de prezentare că e mai îngust. Hardware-ul nu a avut de suferit deoarece are cel mai avansat procesor de pe piață, iar aici este vorba de varianta office și nu cea pentru gaming. Față de alte serii similare, aceasta oferă portul LAN care este poziționat pe lateral mai în spate ca să nu fie deranjant cablul de rețea. Consider că actuala configurație nu trebuie îmbunătățită cu nimic și puteți mări capacitatea de stocare cu un hard extern.

Sunt multe laptopuri cu un raport performanță/preț foarte bun și care înlocuiesc fără probleme vechiul PC ori laptop. HP 15-dw2014nq este doar unul dintre multele modele oferite de acest brand, iar voi puteți alege cu încredere varianta de sus recomandată.

Te-ar mai putea interesa