HP Envy 17-ch1011nq, laptop cu autonomie mare

HP Envy 17-ch1011nq este un ultraportabil mai mare deoarece are un display de 17,3 inci. Acesta are o rezoluție potrivită și destul de populară – 1080p, nici nu cred că ar fi avut sens ca producătorul să pună un display și mai scump. Eu zic că ar fi perfect pentru mulți dintre voi, în special că are o baterie cu autonomei bună. Eficiența superioară se datorează și componentelor mai noi și stilul de utilizare al utilizatorului poate influența destul de mult autonomia.
E destinat în special celora care vor un model pentru sarcini office și multimedia, dar care să aibă o portabilitate decentă (numai 2.5 kg).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim probabil un laptop perfect pe taskurile zilnice ca multe altele, doar că aici vedem o calitate mult peste a altor serii (exemplu: HP Pavilion 15-eh1011nq). Seria Envy este una de top, numai că și aici putem vorbi de mai multe generații.

Merită sau nu merită cumpărat?

Pe partea de specificații se evidențiază prin faptul că are procesor Core i5 de la Intel, 16GB memorie RAM și un SSD foarte încăpător de 1TB. Chiar dacă este foarte subțire, nu duce lipsă de porturi, iar vouă vi se oferă cele mai utile. Ca multe alte laptopuri de tip business și acesta vine cu Windows 11 preinstalat.
Bateria ține maxim 9 ore, însă scade dacă folosiți tastatura iluminată, o luminozitate mare la ecran, folosiți internet wireless sau redați conținut video. Da, nu are mufă LAN însă sunt adaptoare în caz că nu vă aflați în raza routerului.

Concluzie

Chiar dacă nu are un ecran touch, producătorul a pus o protecție anti-zgârieturi Corning Gorilla Glass NBT, că doar vorbim de o serie business. Acest segment de laptopuri vin și cu alte dotări utile: senzor termic IR, cititor de amprente, display 100% sRGB. HP Envy 17-ch1011nq este o soluție mai mare care poate ține locul unui PC, astfel că și prețul este ușor piperat, dar justificat. Vorbim de un laptop care dorește să impresioneze la cele mai multe capitole, plus că nu mai trebuie îmbunătățit nimic la partea hardware.

Te-ar mai putea interesa