HP ENVY 17-ch0024nn, laptop premium cu ecran mare

Pentru cei în căutarea unui desktop replacement recomand modelul HP ENVY 17-ch0024nn care are un ecran de 17,3 inci și e disponibil cu o configurație avansată. Aceasta influențează prețul laptopului și poate fi îmbunătățită dacă vreți mai mult spațiu sau memorie, restul componentelor fiind integrate. Vine cu procesoare de la Intel, memorie DDR4 8GB și baterie cu 4 celule și autonomie de lucru mare. Se adresează acelor utilizatori care nu vor portabilitate, ci doar un laptop pentru birou care nu ocupă mult spațiu.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani e dotat cu caracteristici precum ar fi ecran IPS, tastatură iluminată, cititor amprentă, USB C, WiFi ax și altele.

Modelul Envy 17 din imagine face parte din cea mai recentă generație care oferă un ecran cu margini foarte subțiri. Este un display generos cu panel IPS (care oferă unghiuri de vizualizare perfecte) și suprafață mată (anti-glare). Are o tastatură completă cu parte numerică în partea dreaptă, iar iluminarea o să vă fie de folos pe timp de noapte. (S-ar putea să existe modele și fără tastatură iluminată… depinde din ce țară îl cumpărați.)
Pentru conectarea sa la net acest model e unul care dispune de Wifi ax după cum am menționat mai sus. Pe partea de stocare are un SSD rapid și suficient de spațios. Eu recomand să alegeți o astfel de variantă deoarece prețul este similar cu cel al unui model de 15 inci și hardware similar. Când vine vorba de alegerea procesorului eu zic să un Core i5 este de ajuns pentru că vorbim de a 11-a generație și de un număr de 4 nuclee (nu aveți nevoie de mai mult).
Dacă nu sunteți pasionați de jocuri atunci puteți alege un laptop cu cip grafic Intel HD, iar autonomia rămâne una destul de generoasă.

Plusuri

Motivele principale pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model ar fi procesorul puternic, dotările foarte bune și numeroase, conectivitatea, designul și sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Deci, dacă vrei un notebook puternic pentru acasă sau la birou atunci acest HP ENVY 17-ch0024nn ar fi foarte bun.