HP ENVY 14-eb0019nq, ultrabook cu 16 giga RAM

HP ENVY 14-eb0019nq e un ultrabook din seria Swift 3, adresându-se celora care vor un PC portabil pentru acasă ori la lucru. E performant deoarece are procesor i5, iar bateria ține până la 16 ore. Acest ultim lucru împreună cu greutatea de 1,49 kilograme fac ca acest model să aibă o portabilitate excelentă. Cred că persoanele care adora laptopurile celor de la Apple (adică MacBook-urile) vor alege acest model întrucât are un design similar și o productivitate sporită grație datorită sistemului de la Microsoft care din păcate nu este preinstalat. În general, laptopurile business au acest sistem preinstalat, însă poate că preferați să-l instalați ulterior.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un notebook PC care are integrate cele mai noi tehnologii, adică procesor Tiger Lake (generația a 11-a), memorie RAM DDR4 la 3200 MHz și SSD M.2. Culoarea e una metalizată și arată destul de bine (este vorba de argintiu).

Procesorul din acest laptop auriu e un i7-11370H care oferă performanțe office decente și puteți alege cu încredere și un Core i5 dacă găsiți un laptop din aceeași serie. Totuși, un hardware mai performant este o investiție mai bună pe termen lung și se simte diferența în anumite aplicații.
Ecranul e unul măricel de 14 inci cu rezoluție 1920×1200 pixeli, finisaj anti-glare și panou IPS, adică veți beneficia de o claritate superioară. Având panel IPS o să vedeți că e un laptop foarte bun pentru filme deoarece unghiurile de vizibilitate vor fi foarte bune.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată splendid, care cele mai avansate componente, construcție robustă și fiabilitate ridicată.
Poate că singurul lucru negativ e că nu are placă video cu memorie dedicată, ci doar o Intel Iris Xe.

Concluzie

Deci, pentru cei în căutarea unui laptop ușor și performant recomand acest model care vine de la unul dintre producătorii de top de laptopuri. HP ENVY 14-eb0019nq are un preț mai mare decât multe alte laptopuri de 14 inci, dar îl consider justificat că doar este un Envy. Nu ratați ocazia pentru că nu sunt multe modele ca și acesta pe piață.

Te-ar mai putea interesa