HP ENVY 17-ch0022nn, laptop business cu ecran de 17 inci

Fiecare brand oferă cel puțin o soluție business pentru cei cu mai multe pretenții. HP ENVY 17-ch0022nn este un model cu un ecran mai generos și după cum am menționat sus, este vorba de o diagonală de 17 inci. Ar putea fi de ajuns și pentru cei care au fost obișnuiți cu un monitor deoarece nu veți sta foarte departe de el. Cu siguranță, crește spațiul de lucru și puteți face chiar și multitasking. Seria de laptopuri Envy oferă dotări mai multe și care pot influența destul de mult prețul.

Poate că nu se adresează oricui datorită prețului mai piperat, însă vorbim de o construcție diferită și materiale mai de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt numeroase configurații, iar aceasta are noul procesor de la Intel numit Core i5 1135G7 care vine împreună cu placa video Iris Xe Graphics. Consider că o memorie de 8GB și un SSD de 512GB vă sunt de ajuns pentru că sunt foarte puține aplicații care consumă multe resurse și nu veți stoca filme pe el ca să rămâneți fără spațiu. Prețul este influențat de mărimea ecranului, astfel că voi puteți lua în calcul și o variantă de 15 inci dacă vi se pare cam scump.

Păreri pro și contra

Vă puteți autentifica ușor și rapid cu ajutorul cititorului de amprentă, care nu este o dotare standard a unui laptop. Displayul oferă specificații bune și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Nu-i lipsește tastatura iluminată care vă poate fi de folos oricând vreți să lucrați pe el și nu aveți nici o sursă de lumină sau este prea slabă. Este echipat chiar și cu o placă video dedicată pentru a putea rula diverse aplicații care cer un hardware diferit.

HP ENVY 17-ch0022nn poate fi cam scump pentru unii, însă merită să aveți un laptop ceva mai bine echipat și de care să nu vă plângeți. Hardware-ul este unul satisfăcător și în plus vi se oferă Windows 10 licențiat, că doar este un laptop de tip business. Astfel, voi îl puteți folosi imediat și poate că mai aveți nevoie de câteva programe.

Te-ar mai putea interesa