HP ENVY 17-ch0021nn, laptop business foarte elegant

Un laptop care arată bine și vine cu finisaje premium este acest HP ENVY 17-ch0021nn. Bineînțeles, oferă componente hardware destul de bune și procesorul este de la Intel și nu de la AMD. Nu sunt diferențe între ele dacă nu folosiți aplicații profesionale și solicitați mult configurația. Seria Envy este una ceva mai speciale și se vede doar după cum arată. Chiar și așa, nu-l veți alege doar pentru design, ci și pentru performanțe. Eu consider că este un desktop replacement foarte bun datorită ecranului foarte mare, deci ar fi perfect pentru utilizatorii care vor un laptop strict pe care să lucreze la birou.

Dacă vreți să-l luați cu voi și să-l puteți transporta ușor, atunci aveți nevoie de unul cu ecran ceva mai mic (13.3 sau 15.6 inci). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dimensiunile laptopului afectează greutatea sa și de aceea cel de sus are în jur de 2.5 kg. Un laptop mare trebuie să fie și destul de solid, iar componentele trebuie să fie pe măsură. Configurația acestuia este una de tip office adică îi lipsește placa video dedicată. Placa video Iris Xe Graphics este un model satisfăcător pentru ce-l veți folosi, adică poate rula orice conținut video sau aplicație. Bineînțeles, o placă video dedicată s-ar descurca mai bine când vine vorba de aplicații de editare video.

Păreri pro și contra

Laptopurile din serii mai avansate oferă Windows 10 preinstalat sau dacă nu vine cu el, se poate instala rapid de pe un stick deoarece are USBuri 3.2. Portul Thunderbolt v4 poate fi util pentru a transfera mai rapid datele, dar și pentru a încărca laptopul. Are un ecran suficient de mare pentru a putea lucra pe el și nu mai trebuie să conectați un monitor la el. Unele dotări sunt mai rar întâlnite pe laptopuri și poate vă sunt de folos: senzor termic IR, Camera Shutter pentru un plus de confidențialitate, cititor de amprentă pentru autentificare simplă și sigură.

Modelul de sus HP 17-ch0021nn face parte dintr-o serie deosebită motiv pentru care prezintă numeroase caracteristici speciale. Multe dintre acestea le-am enumerat mai sus și pot fi motive pentru a alege acest model.

Te-ar mai putea interesa