HP ENVY 17-ch0013nn, laptop business cu Thunderbolt v4

Laptopul din imaginea de jos este unul din segmentul premium și se numește HP ENVY 17-ch0013nn. Este diferit de restul pentru că are dotări bune, construcția este una de calitate și vi se oferă Windows 10 versiunea Pro. Pentru muncă de birou dar și pentru alte taskuri, acest laptop își face bine treaba. Din imaginea de prezentare se poate vedea că are un finisaj elegant și că ecranul este ceva mai mare decât un model normal.

Nu se adresează oricui, ci mai degrabă celor care vor un model performant cu ecran generos și bugetul nu joacă un rol foarte important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul folosit face parte din a 11-a generație și este vorba de modelul Core i7 1165G7 care este însoțit de placa video Intel Iris Xe. Ca să puteți folosi orice aplicație, laptopul vine cu suficientă memorie RAM și un SSD pe care puteți stoca suficiente date. Dacă vă doriți un laptop ceva mai accesibil, optați pentru unul cu ecran de 15.6 inci. Chiar și cele cu ecran de 13.3 inci au un preț ceva mai mare deoarece sunt folosite componente ceva mai compacte.

Păreri pro și contra

Un laptop de tip business trebuie să ofere dotări mai bune decât restul laptopurilor și poate că vor fi destul de folositoare: senzor IR Thermal, tastatură iluminată, cititor de amprentă, Camera Shutter, WiFi ax, Thunderbolt v4, HDMI 2.0 și altele. Evident, că nu le veți găsi pe orice laptop și acestea sunt dotări speciale care pot influența destul de mult prețul laptopului. Nu poate fi foarte portabil deoarece are un ecran generos și care îl veți aprecia. Autonomia laptopului este satisfăcătoare în caz că nu vreți să-l folosi conectat la priză. Difuzoarele sunt de tip Bang & Olufsen ca la alte modele și tehnologia audio folosită este HP Audio Boost 2.0.

HP ENVY 17-ch0013nn arată foarte bine și atrage multă atenție datorită finisajului argintiu. Arată mult mai bine decât un PC, iar ecranul de 17 inci chiar este superb pentru că are specificații excelente și un panel IPS, deci imaginea va fi una foarte clară indiferent de unghiul de vizibilitate.