HP ENVY 17-cg1016nn, laptop cu memorie de 16GB

Laptopul HP ENVY 17-cg1016nn este un model avansat care are un design special și finisajul argintiu arată bine în combinație cu marginea neagră a ecranului. Din poza de prezentare se pot observa anumite finisaje, dar și construcția sa. Chiar dacă pare a fi un model cu ecran de 15.6 inci, acesta are un ecran mult mai mare – 17.3 inci. Nu este vorba de un ultraportabil, deoarece vorbim de o greutate de 2.7 kg însă poate că-l veți folosi doar la birou ca și un PC.

Are un preț foarte bun pentru ce oferă și să nu uităm că astfel de laptopuri (Envy) sunt însoțite și de Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop este una office, deoarece are un procesor creat pentru taskuri zilnice, iar placa video Intel este una integrată care se descurcă bine. Este vorba de nou model Iris X Graphics care vine alături de procesoarele noi de la Intel – Tiger Lake. Memoria RAM este suficientă indiferent ce doriți să încercați pe el și are o frecvență generoasă – 3200 MHz. Hard discul clasic a fost înlocuit de un SSD mdoern și compact, care este mult mai rapid. Sistemul de operare și aplicațiile rulează pornesc instant și datele sunt transferate rapid.

Păreri pro și contra

Dotările speciale sunt mai numeroase la unele serii, iar la aceasta observăm următoarele: senzor IR Thermal, ecran 100% sRGB, cititor de amprentă, shutter pentru camera web, tastatură iluminată. Îl puteți folosi chiar și pentru editare deoarece ecranul oferă o imagine clară și reproduce un număr generos de culori. Vedem numeroase porturi care le veți folosi fie pentru a conecta un periferic, fie un gadget pentru a transfera date mai rapid.

Sunt laptopuri chiar mai accesibile decât cel de sus – HP ENVY 17-cg1016nn, dar nu oferă atât de multe dotări și nici designul nu poate fi la fel de elegant (dacă vorbim de un alt brand sau o altă serie). Nu sunt multe păreri sau recenzii la acest model pentru că este unul dintre numeroasele laptopuri care sunt prezente pe piață pentru o perioadă scurtă de timp.

Te-ar mai putea interesa