HP ENVY 15-ep0010nq, laptop premium argintiu

Laptopurile de top arată mult diferit față de cele clasice și vedem la finisaj și materiale folosite. Modelul HP ENVY 15-ep0010nq nu poate fi un ultraportabil deoarece are un hardware avansat, adică poate rula orice, chiar și jocuri. Vedem la interior că are un procesor de ultimă generație adică are 6 nuclee, o viteză de procesare destul de mare și tehnologie de fabricație 14 nm. Să nu neglijăm nici restul hardware-ului, deoarece este foarte important – SSD de 1TB, placă video GTX 1660 Ti și memorie RAM de 16GB.

Sunt multe laptopuri mai ieftine cu hardware similar, însă nu arată la fel și dotările sunt diferite. Mă refer la modelele HP Omen și Pavilion care sunt serii speciale pentru cei pasionați de jocuri, doar că voi vă doriți un laptop mai elegant care îl veți folosi pentru aplicații de editare video sau alte taskturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul este foarte important și laptopuri atât de performante, vedem doar modelul Core i7 însă mai sunt și alte serii de procesoare. Performanțele sale depind de SSD și memorie RAM, iar în acest caz consider că are suficientă memorie pentru multitasking și spațiu pentru fișiere. Sunt foarte puține laptopuri care mai vin cu hard disc și anul viitor nu cred că le vom mai vedea.

Arată bine pe argintiu și cu ecran cu margine neagră, iar difuzoarele sunt poziționate de o parte și de alta a tastaturii. Sunetul oferit este unul satisfăcător și poate că nici nu mai aveți nevoie de un sistem audio clasic.

Păreri pro și contra

Are o baterie excelentă care oferă o autonomie generoasă (până la 10 ore), un hardware nou, tastatură iluminată, cititor de amprentă, senzor termic IR, shutter pentru camera web HD, WiFi ax 2×2, două porturi Thunderbolt v3 (conectivitate mai avansată), difuzoare Bang & Olufsen și ecran IPS cu luminozitate generoasă.

HP ENVY 15-ep0010nq excelează la multe capitole dar depinde și ce așteptări aveți de la un laptop. Sunt mai multe tipuri de laptopuri și fiecare oferă caracteristici speciale care le restul, iar voi veți găsi cu siguranță unul care vi se potrivește.

Te-ar mai putea interesa