HP ENVY 17-cg1013nn, laptop business cu i5-1135G7

HP ENVY 17-cg1013nn e un laptop din categoria business pentru persoanele care vor un aparat performant capabil în sarcini office şi multimedia. Segmentul oamenilor de afaceri va aprecia acest model pentru faptul că are o portabilitate bună, diverse dotări de siguranţă (cititor amprente, camera shutter etc) şi componente foarte performante.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi vedea că e un model de culoare gri deschis (natural silver) cu ecran mare de 17,3 inci.


Păreri pro şi contra

Precum în cazul modelului HP de 15 inci şi acesta are camera shutter, adică un mecanism care permite închiderea mecanică a camerei web.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi cu panou de tip IPS. În felul acesta informaţiile se vor vedea foarte clar din orice unghi.
Memoria RAM standard e de 16GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. Nu e necesară mai multă memorie RAM şi nici mai mult spaţiu de stocare. Dacă aveţi nevoie de mai mult spaţiu atunci puteţi folosi un hard extern sau ceva de genul.
Pentru a putea fi utilizat rapid are instalat Windows 10. E vorba despre varianta Home care în opinia mea e mai bună decât Pro.
Stă foarte bine din punct de vedere al conectivităţii deoarece 4 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ax şi bluetooth.
În opinia mea are o ergonomie bună prin faptul că are tastatură iluminată, ecran clar şi uşurinţă în autentificare.

Portabilitatea e bună, dar nu excelentă întrucât greutatea e de circa 2,8kg. Probabil că o greutate de 2,3kg ar fi fost de apreciat…

De final pot spune că acest model e unul în care te poţi baza atunci când ai nişte sarcini solicitante.

Te-ar mai putea interesa