HP Envy 15-ep0006nq, laptop cu procesor i7 şi GTX 1660 Ti

HP Envy 15-ep0006nq este un laptop multimedia echipat cu procesor i7-10750H care are 6 nuclee şi pe cre îl găsim în laptopurile de gaming. Laptopul stă bine pe partea de performanţă cât şi portabilitate (greutatea e una redusă de 2,2kg) aşa încât să poată fi utilizat cu succes şi de oamenii de afaceri.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern ca aspect şi dotări.


Pro: Modelul HP Envy 15-ep0006nq vine cu un procesor foarte puternic tip i7 care în sarcini solicitante e ajutat de placa video GTX 1660 Ti.
Memoria RAM standard e de 16GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. În felul acesta putem spune că totul va rula fluent şi că spaţiul e unul suficient.
Stă bine la capitolul conectivitate întrucât are wireless ax, Thunderbolt şi două porturi USB. Se poate conecta un monitor prin intermediul portului HDMI 2.0 din dotare.
Are Windows 10 aşa încât să puteţi să-l folosiţi din prima clipă.
Portabilitatea e una foarte bună deoarece laptopul are o greutate redusă de 2,2kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore.
Excelează şi pe partea de ecran pentru că are panou IPS, rezoluţie FHD şi diagonală medie de 15,6 inci.
La capitolul ergonomie stă bine deoarece are tastatură iluminată, ecran cu panel calitativ şi greutate redusă.
Sunetul e unul calitativ, fiind vorba despre unul reprezentat de difuzoare Bang Olufsen.

Contra: Nu are port LAN, dar se poate folosi un adaptor USB-LAN.
Din păcate nu are nici cititor de amprentă precum are Vivobook.
Nu are unitate optică, astfel instalarea programelor se va face de pe Internet ori de pe memorii externe.

Per ansamblu acest model e unul adresat persoanelor care vor un aparat calitativ pentru sarcini solicitante. Există laptopuri similare de la alţi producători, dar acesta excelează la mai multe lucruri.

Te-ar mai putea interesa