HP Envy 14-eb1007nq review

Laptopul HP Envy 14-eb1007nq e unul de 14 inci cu portabilitatea peste medie, motiv pentru care e considerat ca fiind ultraportabil. Din această cauză îl recomand persoanelor interesate de un laptop business sau office.
Încă de la început trebuie să scriu că nu e recomandat pentru jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu procesor i5, ecran 2,2K și memorie RAM de 16 giga. Un astfel de ecran cred că o să vă fie de folos la editări foto deoarece oferă foarte multe detalii.

Acest model are mai multe avantaje, iar eu am să mă orientez înspre cele mai importante și utile dvs. De la început am să scriu că rezoluția 2,2K nu mi se pare a fi un avantaj, deoarece o rezoluție mai mare de FHD nu are sens, în opinia mea.
Procesorul e cea mai importantă componentă de pe un laptop, în cazul acestuia fiind vorba despre un i5 foarte performant cu 4 nuclee și care scoate 10.732 puncte la cpubenchmark.
Portabilitatea laptopului e una foarte bună, dacă e să analizăm faptul că greutatea e de doar 1,6 kilograme și bateria poate să țină 13 ore.
Oamenii de afaceri vor aprecia dotările de siguranță, printre acestea trebuind să menționez cititorul de amprentă care va securiza datele.
Are și sistem de operare preinstalat, lucru care va contribui la o utilizare rapidă aparatului. Acesta are instalat Windows 11.

Ca neajuns aș menționa că nu are placă video cu memorie dedicată, motiv pentru care nu e optim pentru editori video sau jocuri.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează oamenilor de afaceri cât și celora care vor ceva cu portabilitate bună. Iar, dacă vreți ceva cu ecran mai mare atunci vă puteți orienta înspre un HP ENVY 17-ch1002nq care are ecran de 17 inci.

Te-ar mai putea interesa