HP ENVY 14-eb1004nq, laptop business cu ecran 2.2K

Există laptopuri business ceva mai bine echipate la anumite capitole și mai sunt cele de buget, adică cele care nu depășesc un anumit buget. Laptopul de mai jos HP ENVY 14-eb1004nq este de dimensiuni reduse dar la interior are una dintre cele mai bune configurații de pe piață și, evident, Windows 11 este preinstalat. Este vorba de seria Envy care folosește materiale premium, astfel că este mai robust, ușor și plăcut la atingere.

Dotările specifice pentru o astfel de serie (business) nu lipsesc iar o bună parte dintre ele le voi enumera mai jos. Aș putea spune că acesta este o alternativă la un MacBook Air 13 chiar dacă există o diferență mică la ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus laptopul este unul foarte performant iar procesorul Core i7 joacă un rol destul de important. Acesta este însoțit de o placă video integrată care este de ajuns pentru programe taskuri zilnice, navigare web și multe altele.

Oferă suficientă memorie RAM și un SSD generos pentru a putea stoca aproape orice pe acesta. Aș putea spune că se comportă la fel ca o și o tabletă cu Windows doar că pe acesta puteți face mult mai multe.

Nu lipsește tastatură iluminată care poate fi activată ori de câte ori aveți nevoie, nici cititorul de amprente pentru că au voi să vă puteți autentifica în siguranță.

Laptopul arată foarte bine iar pe lateral se pot vedea numeroasele porturi și chiar dacă nu sunt foarte multe, puteți alege să vă conectez periferice wireless la aceasta. Laptopurile de dimensiuni reduse nu oferă port LAN dar sunt dar există adaptoare în acest sens. Portul Thunderbolt permite conectarea la unui număr mare de adaptoare pentru a conecta alte dispozitive.

Concluzie

Veți avea nevoie de un laptop mare și de un laptop mic, rapid și bine dotat. Envy reprezintă soluția perfectă pentru cei care se află în mișcare sau care doar stau la birou. Costă cam mult pentru unii utilizatori dar nu veți regreta alegerea în special că are acel ecran 2.2K.

Te-ar mai putea interesa