HP Envy 14-eb1001nq, ultraportabil cu i7 și Rtx

HP Envy 14-eb1001nq e un laptop din categoria ultraportabilelor. Probabil că se vrea a fi o alternativă Windows la MacBook Air. Venind de la HP ne dăm seama că e un model de business, adică pentru oamenii de afaceri.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe partea de procesoare de la Intel și ce e mai bun pe partea de plăci video de la Nvidia. În felul acesta laptopul are procesor i7 cu 4 nuclee și placă video Ray tracing.
Trebuie precizat că are componentele alese așa încât portabilitatea să fie maximă.

HP ENVY 14 eb0019nq

Sunt mai multe lucruri avantajoase pentru oamenii de afaceri, iar cele mai importante ar fi performanța, portabilitatea și siguranța. Performanța este dată de procesorul i7, cei 16 GB de RAM și placa video Rtx 3050.
În privința portabilității trebuie scris că laptopul are o greutate de 1,6 kg și o baterie care poate să țină maxim la ore. Acest ultim lucru este posibil datorită faptului că are niște componente special alese.
Siguranța e foarte bună cu acest model deoarece are cititor de amprentă care va securiza mai bine autentificarea.
Pentru a putea utiliza de la prima clipă acest dispozitiv, vine cu sistem de operare preinstalat. e vorba despre Windows 11 varianta Home.

Sunt și unele lucruri negative de care trebuie ținut cont, mai exact costul peste medie și că portabilitatea nu e mai bună decât la un dispozitiv Mac.

Concluzia mea referitoare la acest notebook PC e că va fi o variantă bună pentru cei dependenți de ecosistemul Windows. o să vă faceți treaba rapid un astfel de aparat datorită faptului că are portabilitate bună și performanțe peste medie. Dar dacă nu sunteți dependenți de Windows și vreți portabilitate extremă atunci trebuie să vă uitați la MacBook Air.

Te-ar mai putea interesa