HP ENVY 14-eb0016nq, laptop cu i7-11370H și SSD

HP ENVY 14-eb0016nq este un laptop cu performanțe mult peste medie datorită procesorului și SSD-ului. Este una dintre cele mai performante soluții cu Intel Core i7 de pe piață și nu oricine și-l permite. Face parte dintr-o serie premium care poate deveni utilă chiar și pentru companii. Arată ca și celelalte laptopuri din seria Envy doar că vorbim de un ecran diferit – 14 inci. Poate că acest model ar fi un bun înlocuitor pentru un desktop dacă nu faceți prea multe pe el și nici nu petreceți mult timp în fața sa. Cu siguranță, nu aveți nevoie de nici un upgrade pe viitor deoarece oferă suficientă memorie și spațiu de stocare.

Sunt multe laptopuri deosebite pe piață, dar acesta mi se pare a fi o alegere inspirată și se poate vedea din imagine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul Core i7 din generația nouă nu e prea cunoscut deoarece este prezent doar pe câteva laptopuri și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Are un ecran destul de bun, adică vorbim de un IPS cu rezoluție 1200p și luminozitate de 400 niți. Displayul este la fel de important ca și hardware-ul, iar producătorii doresc să ofere o experiență office cât mai plăcută.

Poate că nu are cel mai mare SSD de tip M.2 de pe piață, însă nu veți ține filme sau muzică pe el. Multitaskingul e decent cu o capacitate de 16GB DDR4 și nu e nevoie de mai mult. Porturile sunt destul de numeroase la un laptop pentru că trebuie să fie o alternativă la un PC. Vine cu sistem de operare Windows 10, motiv pentru care mai trebuie doar să instalați aplicațiile necesare pentru a lucra pe el.

Plusuri: performanțe superioare, greutate redusă, preț foarte bun, design elegant etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HP ENVY 14-eb0016nq e una dintre cele mai bune variante de pe piață pentru cei care vor un laptop business elegant și performant. Acest brand a oferit de-a lungul timpului variante foarte atractive, iar cel de sus e un bun exemplu. Vă recomand alături de acesta un router wireless cu WiFi 6 și un mouse (cu sau fără fir).