HP 15-dw3012nq, laptop cu i7 și Iris Xe

HP 15-dw3012nq e un laptop din categoria office pentru acele persoane interesate de ceva cu portabilitate bună și performanțe peste medie. Acest ultim lucru se datorează procesorului i7, celor 8GB memorie RAM și SSD-ului de 512 GB.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », acesta reflectând performanța componentelor și construcția robustă. Probabil că acestea sunt motivele pentru care astfel de laptopuri sunt alese de oamenii de afaceri.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15-dw3012nq vine cu mai multe lucruri care te-ar face să-l cumperi, dar eu doresc să insist asupra celora mai importante:
1. Procesorul i7 model 1165G7 cu 4 nuclee și care e capabil în a scoate 10663 puncte la cpubenchmark. E un procesor performant apărut în jumătatea anului 2020 și care are integrat cipul grafic Intel Iris Xe.
2. Ecranul foarte clar cu diagonală de 15,6 inci, panou IPS și finisaj anti-reflex. Acest ecran va fi unul perfect pentru filme și vizionat informație de pe Internet.
3. Stocarea pe SSD care nu e doar suficient de mare, dar va face laptopul foarte rapid deoarece un SSD e de 10 ori mai rapid decât un HDD.
4. Multitudinea de porturi utile precum HDMI, LAN Gigabit, wireless ac și 3 porturi USB.

Există și unele aspecte mai puțin bune precum că nu are sistem de operare preinstalat. Mă refer la faptul că nu are Windows și va trebuie să-l instalați dvs. de pe un stick USB.
Un alt minus de care trebuie să țineți cont e faptul că pe USB-ul cu Windows 10 trebuie să puneți și driver-ul pentru SSD pentru a putea vedea SSD-ul. E voorba despre driver-ul F6flpy-x64 care-l găsiți pe site-ul Intel pe pagina Download Center > Intel Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel Optane Memory (10th and 11th Gen Platforms).

Per ansamblu, acest model e unul mai mult decât suficient pentru acasă și la lucru în cazul în care vreți ceva foarte performant.

Te-ar mai putea interesa