HP ENVY 13-ba1020nn, laptop cu Intel Iris Xe Graphics

HP ENVY 13-ba1020nn este un laptop de top care nu costă atât de mult pentru că vi se oferă un hardware nu foarte avansat, însă satisfăcător ca și performanțe. Acest model nu vine cu un SSD atât de mare, ci are o capacitate de numai 256GB și poate că vă este de ajuns dacă nu obișnuiți să țineți foarte multe pe el. De multe ori nu avem nevoie de un SSD foarte mare, ci mai degrabă de suficientă memorie și un procesor de ultimă generație.

Laptopul se mișcă la fel indiferent de capacitatea de stocare și puteți folosi medii de stocare externe pentru fișiere confidențiale ori multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele diferă de la un laptop la altul, pentru că vorbim și de generații mai noi. Ecranul este ceva mai mic pentru ca laptopul să fie mai portabil, adică mai compact. De multe ori, nici nu avem nevoie de un ecran foarte mare pentru că nu stăm departe de el, iar laptopul poate fi folosit doar când vă aflați în mișcare. Acest laptop poate ține locul unui PC, însă dacă lucrați mult pe el, atunci puteți lua în calcul unul cu ecran mai mare pentru un multitasking mai bun. Unii utilizatori conectează un monitor pentru a obține mai mult spațiu de lucru.

Păreri pro și contra

Laptopurile compacte pot avea dotări destul de bune și performanțe suficient de mari, pentru ca voi să puteți folosi orice aplicație. Are un ecran 100% sRGB care reproduce un număr mare de culori și este ideal pentru editare foto/video. Mai are și alte dotări speciale care nu le vedeți pe laptopuri simple: WiFi 6, senzor termic IR, cititor de amprentă, tastatură iluminată, un port Thunderbolt v4. Difuzoarele Bang & Olufsen oferă o calitate audio superioară și le vedem chiar și pe laptopurile altor branduri.

Dotările sunt tot mai bune la aceste gadgeturi portabile, motiv pentru care sunt mai atractive decât desktopurile. HP ENVY 13-ba1020nn are Windows 10 Home cu licență pentru ca voi să nu mai pierdeți timp cu instalarea sa și să puteți lucra pe el imediat.

Te-ar mai putea interesa