HP ENVY 13-ba1009nn, laptop ultraportabil cu procesor Intel Core i7

Laptopul din imagine este un model interesant și se vede doar după cum arată. Față de modelele clasice, acesta are o carcasă realizată din materiale de calitate superioară, dar ar trebui să iasă în evidență. HP Envy 13-ba1009nn are un preț ceva mai mare decât alte serii de 13 inci pentru că vedem îmbunătățiri la anumite capitole. Arată ca multe laptopuri, însă din imaginea de prezentare nu vă puteți face o idee chiar atât de bună. Acesta arată mult mai bine în realitate decât în imaginile de prezentare.

Se poate observa că are Windows 10 preinstalat și nici nu aș recomanda o altă versiune mai veche sau alt tip de sistem de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Tiger Lake sunt decente pentru laptopuri office și nu le veți vedea pe laptopuri sub 2500-3000 lei. Generațiile noi de laptopuri sunt pe 10 nm, motiv pentru care veți vedea un plus de performanță pe un astfel laptop. Ecranul său este unul de tip IPS adică oferă o calitate video mult superioară iar specificațiile sunt pe măsură. Oferă o memorie RAM generoasă și un SSD de tip M.2 foarte rapid.

Păreri pro și contra

Procesorul joacă un rol destul de important, motiv pentru care este și cea mai scumpă componentă, în special când vorbim de variante Core i5 sau Core i7. Laptopul are un hardware echilibrat, astfel ca voi să puteți folosi orice aplicație. Sistemul audio este unul modern și vorbim de difuzoare Bang & Olufsen care sunt tot mai des întâlnite pe aceste laptopuri. Greutatea redusă este un punct forte al laptopului și se datorează materialelor folosite.

HP ENVY 13-ba1009nn are tastatură cu funcție de iluminare pentru ca să o puteți folosi indiferent de situație. Acesta diminuează autonomia laptopului care este destul de mare și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Mai sunt și alte dotări caracteristice laptopurilor de tip business: senzor termic IR, cameră web HD, WiFi ax, Thunderbolt v4 și altele. Nu sunt multe recenzii pentru că este un laptop nou și care va fi disponibil pentru o perioadă scurtă de timp.

Te-ar mai putea interesa