ASUS ZenBook 13 OLED UX325JA, laptop business cu ecran de 13.3 inci

Laptopul ASUS ZenBook 13 OLED UX325JA este unul dintre acele modele care oferă un ecran mai deosebit și tind să cred că viitoarele generații vor oferi acest tip de ecran (poate chiar și variantele de gaming). Este un laptop de tip business datorită configurației, construcției solide și numeroaselor dotări speciale. Din imaginea de jos se vede destul de bine că are o tastatură numerică integrată în touchpad și ea poate fi activată în caz că folosiți un mouse și nu touchpadul. Însă o puteți atinge din greșeală cu palma fiind sub tastatură și mărimea touchpadului a crescut cu circa 50%.

Laptopurile business sau premium au devenit mai accesibile și configurațiile au rămas cam la fel de performante. Evident un procesor de tip Core i7 ar afecta destul de mult prețul laptopului și poate că de multe ori nu aveți nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i5 de pe acest laptop este prezent pe multe alte laptopuri, chiar și mai accesibile. Față de altele, acesta are un ecran OLED cu protecție lucioasă și specificații foarte bune. Vedem o memorie RAM cu consum mai mic, pentru a vă bucura de o autonomie cât mai mare. Poate fi achiziționat alături de câteva accesorii/periferice dacă nu le aveți deja – mouse cu sau fără fir, router wireless, geantă.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt excelente dacă ne rezumăm strict la aplicații office, iar configurația nu mai necesită nici o îmbunătățire. Chiar dacă este un ultraportabil, este echipat cu o baterie suficient de mare pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie foarte mare. Laptopurile subțiri nu au cele mai multe porturi, dar vin cu cele esențiale și este prezent și un adaptor (putea fi achiziționat ulterior dacă nu era inclus). Două porturi au tehnologie Thunderbolt v3 și pot fi folosite chiar și pentru a încărca laptopul.

ASUS UX325JA este un gadget portabil care îl recomand și poate înlocui fără probleme un desktop PC. Ca multe alte laptopuri de tip business, acesta vă oferă Windows 10 preinstalat, adică are licență.

Te-ar mai putea interesa