HP 340S G7, laptop de 14 inci cu hardware performant

Laptopul HP 340S G7 este unul dintre cel mai mici și performante soluții oferite de acest brand. Bineînțeles, nu trebuie neglijat nici prețul care este unul rezonabil pentru un model cu ecran de 14 inci. Sunt laptopuri ceva mai avansate decât acesta și care pot costa mult mai mult, dar poate că nici nu vreți să cheltuiți prea mult. Din poza de prezentare se vede finisajul elegant pe gri și tastatura este neagră ca și rama ecranului.

La interior găsim componente moderne care sunt de ajuns pentru aplicații, navigare web și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vorbim de noul Intel Core i5 1035G1 pe 10 nm cu frecvență excelentă și placă video integrată. În fiecare an vedem o generație nouă de procesoare și AMD a luat-o înainte cu procesoarele pe 7 nm. Acestea sunt foarte eficiente, dar și performante și se vede cel mai bine în anumite aplicații.

Ecranul de 14 inci este satisfăcător deoarece oferă o imagine detaliată și clară, iar luminozitatea este satisfăcătoare dacă îl folosiți în spații deschise. Un SSD de 512Gb oferă suficient spațiu pentru programe și fișiere. Oricum, nu cred că alegeți să vă uitați pe laptop la filme, mai bine le puneți pe un hard etern și îl conectași la televizor. Unii utilizatori folosesc servicii precum Netflix pentru a viziona conținut media, astfel că spațiul de stocare nu mai are importanță.

Păreri pro și contra

Configurația sa este una excelentă și componentele le-am enumerat mai sus, chiar nu aveți nevoie de mai mult. Performanțele sale sunt evidențiate mai bine cu Windows 10 și instalarea sa durează foarte puțin. Porturile sunt așezate toate pe o singură parte unde le puteți accesa cu ușurință, însă unii și-ar fi dorit să fie în stânga pentru ca să nu deranjeze cablurile atunci când folosiți mouse-ul. Tastatura sa este una antistropi ca la multe alte laptopuri business, dar vedem și securitate TPM.

HP 340S G7 este un model interesant și se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Acest brand oferă diverse modele care fac parte din serii – office, business și gaming, iar prețurile sunt justificate.

Te-ar mai putea interesa