ASUS VivoBook 14 K413EA, laptop de 14 inci pe Hearty Gold și Indie Black

Laptopul din imagine este unul din două modele oferite de acest brand cu prețuri destul e similare, deoarece are hardware asemănător. ASUS VivoBook 14 K413EA este o alegere bună dacă vreți un laptop cât mai portabil și cu o configurație performantă. Noile laptopuri de la acest brand au un design modern și tasta Enter este mai bine evidențiată, pentru că este de dimensiuni reduse. Din poza de prezentare se poate vedea că are un touchpad generos și cititorul de amprentă este amplasat în colț.

Poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită și puteți alege culoarea preferată după cum am menționat sus în titlu – auriu sau negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este echipat cu un Core i5 Tiger Lake care are 4 nuclee, tehnologie de fabricație pe 10 nm și o placă video Iris Xe tot de la Intel. Este de ajuns o astfel de placă video pentru că nu veți încerca jocuri 3D și conținutul video poate fi rulat fără probleme. Afișajul NanoEdge este prezent doar la laptopurile acestui brand, adică rama este foarte subțire pentru a evidenția mai bine ecranul. Un laptop cu 8GB RAM și SSD de 512GB este ideal pentru utilizatorii cu pretenții nu foarte mari. Nu este nevoie de mai mult, însă mai mult spațiu este apreciat de cei pasionați de filme, însă acesta nu este genul de laptop pe care să vizionați multe filme pentru că ecranul de 14 inci poate fi cam mic.

Păreri pro și contra

Este echipat cu un procesor Intel de ultimă generație, difuzoare moderne de tip Harman Kardon, un SSD M.2, port USB tip C, WiFi ax și numeroase alte dotări excelente. Laptopul vine cu multe porturi USB chiar dacă este ceva mai mic decât multe alte laptopuri. Autentificarea este mai rapidă și sigură cu cititorul de amprente, iar voi puteți să-l folosiți oriunde și oricât deoarece tastatura poate fi iluminată.

ASUS K413EA nu are Windows 10 și trebuie instalat ulterior cu ajutorul unui stick USB. Instalarea durează câteva minute pentru că are un SSD rapid și care nu trebuie înlocuit pentru că este suficient de mare.

Te-ar mai putea interesa