HP 255 G8, 4 motive pentru care merită acest laptop

HP 255 G8 e un laptop din seria 255, adică e un model office cu componente AMD. Se adresează celora care vor o soluție performantă pentru acasă ori la birou.
De la început trebuie să scriu că nu recomand acest model pentru jocuri deoarece nu e făcut pentru așa ceva.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model echipat cu diverse tipuri de procesoare AMD.
Din imaginea de alături se poate vedea că are o culoare gri închisă, dar e disponibil și pe argintiu.

Păreri pro și contra

Modelul Hp 255 e unul preferat de mine întrucât vine la pachet doar cu dotări utile. Eu am să fac un scurt review la modelul cu procesor Ryzen 5 3500u. Cele mai importante lucruri cu care se evidențiază acest model sunt următoarele:
– Vine cu procesoare de generație nouă așa încât sarcinile să le puteți termina cât mai repede.
– Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și strat anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafața sa.
– Memoria e una suficientă, fiind vorba despre 8GB RAM și stocare pe SSD de 256 giga.
– Acest model are și sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre Windows 10. Din această cauză puteți folosi laptopul din prima secundă în care-l scoateți din cutie.
Un lucru neutru privind acest model e că are o portabilitate bună. E vorba despre o greutate de 1,7 kilograme și o baterie cu 3 celule. Bateria poate să țină și 4 ore.

Lucru negative e că nu are placă video cu propria memorie video. Iar, din această cauză nu e un model optim pentru jocuri.

Verdictul meu referitor la acest model e că-și merită banii. Subliniez faptul că vine în diferite configurații construite în jurul procesoarelor AMD. Dacă vă interesează la o alternativă cu Intel atunci vă recomand modelul HP 250 G8.

Te-ar mai putea interesa