HP 245 G8, laptop cu hardware AMD

HP 245 G8 e un laptop de inci cu procesor AMD și SSD, care se adresează celora interesați de un model puternic pentru acasă ori la birou. Are și o portabilitate extraordinară întrucât vin cu o greutate de 1,5 kilograme și bateria ține multe ore (în funcție de stilul de utilizare).

Sunt diverse laptopuri cu procesoare Intel, doar că poate nu sunteți mulțumiți de performanțele lor și ați prefera unul cu AMD Ryzen. Din punct de vedere vizual se vede că are o tastatură bine organizată, însă având diagonală de 14 inci nu are partea numerică din dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul vine cu procesoare Ryzen 3 sau Ryzen 5, iar alegerea finală depinde de bugetul vostru. Eu aș alege Ryzen 5 deoarece este o investiție bună pe viitor și are o placă video satisfăcătoare pentru conținut media.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu unghiuri de vizualizare generoase. Vine și cu strat anti-glare, deci strat mat care te ajută să vezi mai bine imaginea atunci când e lumină puternică.

Restul configurației este aceeași indiferent de alegere, adică aveți o memorie de 8GB și un SSD de 256GB. Pentru stocarea diferitelor fișiere notebook-ul dispune de SSD de tip M.2, care nu este foarte mare, însă este mult mai rapid de cât un hard disc. Legat de memoria RAM mai trebuie să spun că aceasta e suficientă și nu e nevoie de mai mult. Spațiul de stocare poate fi mărit dacă nu aveți un alt PC pe care să țineți fișierele mai mari.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi imaginea decentă oferită de un display de 14 inci, Windows 10 preinstalat, procesorul rapid, WiFi ac 2×2, prezența porturilor USB 3.1 și celui de tip C.
Contra ar fi că are puțin spațiu pentru stocarea datelor (puneți un SSD mare).

Deci, dacă te interesează un laptop puternic pentru acasă sau la birou atunci un astfel de HP 245 G8 ar fi numai bun. Poate fi de ajuns chiar și pentru micile companii, deoarece aveți nevoie doar de un hardware office și de software cu licență.

Te-ar mai putea interesa