HP 17-cp1004nq, laptop office cu 16 giga RAM

HP 17-cp1004nq este unul dintre cele mai noi laptopuri de 17 inci și care are un hardware destul de interesant. Poate că nu este conceput pentru taskuri dificile, cum sunt jocurile, dar în rest nu întâmpină dificultăți. Se poate vedea din imaginea de jos că este ceva mai mare chiar dacă la prima vedere pare să fie precum unul standard. Mai precis are mai mult spațiu pe lângă tastatură și nu pentru că-i lipsește tastatura numerică, dar cred că puteau renunța la ea că și așa nu este prea folosită.

Arată bine pe argintiu și poate că v-ați săturat și voi de modelele complet negre (cum este HP 17-cn2016nq), doar tastatura iluminată nu este atât de vizibilă atunci când aveți puțină lumină în jur deoarece tastele sunt tot argintii. Poate că era mai bine dacă ar fi fost pe o culoare, gen portocaliu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că din imaginea de prezentare de mai sus nu reiese că vine cu cel mai recent sistem de operare de la Microsoft – Windows 11. Nici nu aș recomanda altul pentru că vorbim de un hardware nou, plus că aveți suficientă memorie. Vorbim de 16 giga RAM, adică nu mai trebuie să extindem la mai mult și va fi de ajuns pentru orice tip de aplicație.

După cum ziceam și altă dată, laptopurile mai mari sunt puțin mai performante decât cele clasice dar există și laptopuri cu ecran de 15 inci cu aceleași componente. Totuși, diferența o face mărimea și designului, adică poate nu va fi disponibil chiar pe argintiu cum este cel de sus.

Procesorul de pe acesta nu este unul de la Intel, ci este un AMD Ryzen 7 care este echivalentul unui Core i7 dar mult mai eficient pentru că folosește tehnologie de fabricație mai avansată.

Concluzie

HP 17-cp1004nq merită să fie luat în considerare deoarece: arată bine, este excelent pentru multitasking, are Windows 11, greutate de numai 2 kg și tastatura iluminată este prezentă și ea. Laptopurile au devenit destul de atractive în ultimii ani, iar cel de sus este un bun exemplu.

Te-ar mai putea interesa