HP 17-cn2016nq, laptop negru cu ecran mare

E greu să-ți faci o idee despre un laptop din poze, adică poate părea cam mic. Un exemplu este acest HP 17-cn2016nq care care are și un preț foarte bun pentru ce oferă. Aș putea spune că este un laptop de tip multimedia datorită prezenței plăcii video dedicate, dar cu anumite limitări deoarece este vorba de un model cu 2GB memorie. Aceasta a fost introdusă cu mult timp în urmă, mai precis acum câțiva ani și pe atunci era destul de populară. În prezent, aceasta poate fi utilă pentru anumite aplicații care cer un plus de performanță.

Față de alte modele de la concurență, acesta are un preț foarte bun și un design destul de simplu. Arată bine pe negru, însă poate că unii dintre voi ați fi preferat un gri sau poate chiar argintiu, astfel încât tastatura să fie mai vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În general laptopurile cu ecran mai mare au și componente ceva mai bune, iar pe acesta vedem cel mai recent Core i5 de la Intel, adică face parte din seria Alder Lake. Aceasta este puțin diferită de cea care o vedem pe laptopurile de gaming și se poate vedea după nume (are o terminație diferită). Chiar și așa, are la fel de multe nuclee ca și celelalte modele – 10 nuclee, iar tehnologia de fabricație este la fel de avansată – 10 nm. Cu alte cuvinte, veți avea parte de un plus de performanță și de eficiență.

Chiar dacă ecranul este mai mare, specificațiile sale rămâne neschimbate, adică vorbim de un IPS cu 250 niți. Cât despre conectivitate, ei bine, are porturi excelente dar și tehnologii wireless foarte utile (în caz că vreți să aveți mai puține cabluri în jurul laptopului).

Singurul minus al laptopului sunt performanțele de gaming, adică nu este conceput pentru așa ceva (nu ca HP VICTUS 15-fb0026nq).

Concluzie

Deci, HP 17-cn2016nq poate fi alegere perfectă pentru cei care vor un spațiu de lucru mai mare (ecran), dar și un hardware comparabil cu cel al unui PC.

Te-ar mai putea interesa