HP 17-cp0002nq, păreri pro și contra achiziția acestui model

HP 17-cp0002nq e un laptop multimedia cu ecran de 17,3 inci pentru acele persoane care care vor un model performant și cu portabilitate decentă. De la început ar trebui să scriu că acest model e mai mult un înlocuitor desktop, nefiind neaparat un laptop de cărat în geantă.

Acest notebook PC vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologi echipat cu multă tehnologie utilă.
Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul pe co culoare deschisă, adică argintiu (producătorul zice că e natural silver).

Păreri pro și contra

Modelul HP 17-cp0002nq este echipat cu procesor Ryzen 7 5700U precum în cazul modelului 15-eh1007nq. Acesta e un procesor octa core capabil în a scoate 16.274 puncte la benchmark.
Printre lucrurile pozitive alte acestui model se numără:

  • Prezența sistemului de operare Windows 11, fiind vorba despre cel mai nou Windows de la Microsoft.
  • Ecranul de dimensiuni mari cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare.
  • Memoria e una suficientă, fiind vorba despre stocare pe SSD de 512 giga și memorie RAM de 16 giga.
  • Conectivitatea e foarte bună întrucât are 3 porturi USB, HDMI, wireless ac și bluetooth.

Sunt și undele aspecte negative precum faptul că placa video nu e una cu memorie dedicată și că nu are cititor de amprente.

Un lucru neutru e că are o portabilitate bună. Greutatea e una de 2kg, iar bateria poate să țină 8 ore.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă vreți un laptop pe care să puteți naviga pe Internet, edita documente și viziona filme.
Nu e laptop de jocuri deoarece nu are placă video cu memorie proprie.
Despre producătorul HP trebuie să scriu că e unul cu reputație foarte bună, înspre el îndreptându-se cei care vor laptopuri performante cu fiabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa