HP Pavilion 15-eh1007nq, 4 motive pt acest model cu Ryzen 7 5700U

HP Pavilion 15-eh1007nq e un laptop de generație nouă din categoria laptopurilor multimedia deoarece are componente pentru așa ceva. Suplimentar trebuie să precizez că acest model vine cu o portabilitate foarte bună întrucât greutatea e de 1,7 kilograme.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat modern care arată bine și e perfect ca laptop business și multimedia.

Păreri pro și contra

Modelul Pavilion 15-eh1007nq de la HP vine cu multă tehnologie utilă, dar aș dori să menționez cele mai importante patru motive pentru care ar trebui să-l cumpărați:

  • Procesorul e unul cu 8 nuclee și scoate 16.277 puncte la cpubenchmark. E vorba despre modelul Ryzen 7 5700U.
  • Ecranul e unul la superlativ deoarece are ecran de 15,6 inci, rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare.
  • Memoria RAM e una de 16 giga, iar stocarea se realizează pe SSD de 1TB.
  • Conectivitatea e un capitol la care stă foarte bine deoarece are 3 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ac și bluetooth.

Un lucru neutru e că are ergonomie bună. Asta deoarece e echipat cu tastatură iluminată, ecran anti-reflex și greutate redusă.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar placa video nu e una cu memorie proprie, ci una care folosește memorie din cea a sistemului. În acest fel eu recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu, acest model e unul pentru acele persoane care vor un aparat care să arate bine și să se descurce foarte bine în sarcini de birou.
Am scris mai sus că e și un laptop multimedia, iar prin asta m-am referit la faptul că poate fi utilizat pentru vizionat filme și ascultat muzică. Nu poate fi utilizat la editări video sau jocuri.

Te-ar mai putea interesa