HP 17-cn0017nq, laptop office cu Windows 11 preinstalat

Laptopuri cu ecran mai generos sunt soluții mai bune atunci când vreți să renunțați la PC în favoarea unui laptop. HP 17-cn0017nq are ecran e 17.3, aspect evident și din numele său. Din imaginea de jos se vede că are cea mai recentă versiune de Windows – 11. Acesta arată mult diferit de anterioara și poate că v-ar plăcea o mică schimbare. La interior impresionează pentru că au fost introduse componente noi, adică vorbim de generația nouă.

Nefiind un laptop de gaming, singura placă video prezentă este cea integrată de la Intel – modelul Iris Xe Graphics. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Evident că nu sunt multe laptopuri atât de mari pentru că nu toți producătorii oferă astfel de soluții (cum este și HP 17-cp0002nq). Majoritatea utilizatorilor preferă cele clasice cu ecran de 15.6 inci deoarece sunt o soluție portabilă și prețul ceva mai atractiv. Totuși, eu aș alege un laptop ca cel de sus dacă nu veți călători cu el și îl veți ține doar pe birou. Un ecran IPS mare este de ajuns pentru a viziona conținut video sau pentru a lucra (multitasking decent).

Nu este nevoie de nici un upgrade în perioada următoare deoarece oferă suficient loc pentru stocarea datelor, iar pentru numeroase taskuri, cei 8GB RAM sunt de ajuns. Conectivitatea laptopului este una destul avansată, astfel că vedem porturi USB 3.1, USB tip C, HDMI și altele. Conform producătorului, autonomia poate atinge o durată de viață de până la 8 ore, dar nu cred că o veți obține pentru că doar nu stați să vă uitați la el.

Concluzie

HP 17-cn0017nq este o soluție office, după cum am menționat sus, care oferă procesor de ultimă generație – generația Tiger Lake pe 10 nm, o greutate scăzută însă nu aș considera că este o soluție portabilă. Totuși, dimensiunile sale sunt generoase și aș recomanda laptopuri cu ecran de 13.3 inci pentru cei care călătoresc des. Alături de acesta puteți alege acele accesorii recomandate de magazin – mouse și geantă, dacă le considerați utile. Eu aș alege un mouse cu fir sau unul cu autonomie mare (cu acumulator) ca să nu mai aveți treabă cu baterii.

Te-ar mai putea interesa