HP 17-cn0012nq, laptop cu procesor Intel Core i7-1165G7

HP 17-cn0012nq ar fi unul dintre cele mai performante laptopuri office datorită acelui procesor, însă și SSD este foarte important. Nu aș mai menționa memoria RAM pentru că nici nu prea mai sunt configurații cu 4GB. Acesta nu este singurul model disponibil, puteți opta și pentru varianta cu procesor Core i5 (HP 17-cn0026nq) dacă bugetul este puțin mai mic sau poate că în 3000 de lei vrei să aveți un router nou + un mouse. Dacă ar fi să vă recomand un mouse, probabil că unul de la producătorii HP, Dell sau Microsoft ar fi o opțiune. De evitat ar fi cele mai accesibile soluții și poate că fără fir v-ar plăcea să aveți un birou liber de cabluri.

Am pus poza de jos pentru a vă face o idee însă este una de prezentare, adică laptopul arată mult mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Configurația acestuia o vedem și la alte laptopuri, mai puțin procesorul deoarece influențează prețul, iar unii dintre voi poate că ar face un compromis și ar opta pentru un Core i5. Placa video integrată Intel este relativ aceeași chiar dacă procesorul este diferit. Pentru ce va fi folosită (Iris Xe), nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Filmele și chiar unele jocuri mai simple pot fi rulate fără probleme de o astfel de placă video, însă nu aș încerca jocuri cu cerințe mari. Dacă vă interesează jocurile, mai bine mai puneți 500-1000 lei și aveți o placă video dedicată.

Ecranul laptopului este unul nu foarte mare dar pentru a munci pe el, pare mai mult decât satisfăcător. Adică nu veți sta atât de departe de el ca să vă gândiți deja la vechiul monitor sau poate la un monitor viitor.

Concluzie

HP 17-cn0012nq are o greutate mai redusă decât alte laptopuri pentru că nu are un sistem de răcire foarte avansat cum vedem pe cele Omen sau Victus, dar și hardware-ul este mai compact. Laptopul se menține destul de rece că doar este conceput pentru taskuri obișnuite, adică navigare, programe și poate redare media din când în când.

Te-ar mai putea interesa