HP 17-cn0000nq, 5 motive pt acest laptop de 17 inci cu i7-1165G7

Modelul HP 17-cn0000nq e pentru acele persoane care vor un laptop din categoria office înspre multimedia. E un model cu ecran de 17,3 inci echipat cu un procesor foarte performant – i7-1165G7 cu 8 nuclee. Acest procesor scoate 10.614 puncte pe cpubenchmark.

Modelul acesta vine la un bun Vezi prețul special de azi »preț[/preț], iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.

Păreri pro și contra

Laptopul HP 17-cn0000nq e un model care se evidențiază prin dotări de ultimă generație și portabilitate bună.
Principalele motive pentru care v-ați orienta înspre acest model ar fi următoarele:

  • Vine cu Windows 11 preinstalat așa încât să puteți folosi laptopul de la prima clipă.
  • Memoria e una foarte bună deoarece are 16 giga RAM și stocare pe SSD de 512 giga.
  • Ecranul acestui model e unul de 17,3 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-reflex.
  • Conectivitatea e la fel de bună precum în cazul oricărui alt laptop HP. Are wireless ac, 4 porturi USB, bluetooth etc. E vorba despre aceleași porturi precum la modelul 17-cn0017nq de la HP.
  • Portabilitatea este foarte bună, fiind vorba despre o greutate de circa 2,1 kilograme și o baterie care poate să țină și opt ore.

Din păcate nu are port LAN, placă video cu propria memorie video și nici cititor de amprente. În schimbul portului LAN se poate folosi wireless ac sau un adaptor USB-LAN.

Per ansamblu, acest model va fi un excelent „înlocuitor desktop” (desktop replacement) deoarece are performanțe peste medie.
Cei care vor un laptop pentru acasă îl vor aprecia și cred că va fi bun și pentru persoanele care vor un model care să-l poarte după ei. O să vă ajute foarte mult faptul că are o greutate mică de 2 kg, în condițiile în care ecranul e de 17 inci.

 

Te-ar mai putea interesa