HP 17-ck1007nq, laptop Gaming cu Core i7 și 32 giga RAM

Laptopuri precum acest HP 17-ck1007nq sunt tot mai numeroase deoarece tot mai mulți utilizatori trec de la desktopuri la soluții mai portabile, cum este un laptop. Poate că unii dintre voi aveți un buget limită de 4000 RON, alții de 6000 RON, însă alții preferă să aleagă soluții de top indiferent de buget (în rate). Probabil că modelul prezentat oferă configurația dorită de mult dintre voi, adică are și suficientă memorie pentru că laptopurile cu 16 giga cum este HP 17-ck1009nq, tot ar necesită un mic upgrade la memorie peste 1-2 ani.

Costă cu câteva sute de RON mai mult decât celălalt, dar nu mai trebuie să face ți ulterior nici o modificare, plus că la celălalt s-ar putea să fie două plăci de 8GB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acest Intel Core i7 nou se descurcă excelent în multe jocuri deoarece are 16 nuclee dar și placa video integrată este ceva mai diferită. Sunt destule demonstrații în care sunt arătate performanțele sale, dar tot de RTX 3080 Ti vă veți folosi când vine vorba de conținut video. Comutarea se face automat pentru a vă bucura atât de performanță, cât și de autonomie când doar navigați pe web.

Laptopul acesta nu se compară cu orice laptop simplu pentru că are și un ecran deosebit – IPS QHD cu refresh de 165 Hz, 100 sRGB și luminozitate de 300 niți. Mai sunt și laptopurile profesionale care pot oferi o rezoluție mai generoasă (4K), dar și ecranul trebuie să fie suficient de mare pentru a vedea toate acele detalii. CU alte cuvinte, chiar dacă este conceput pentru gaming, laptopul prezentat poate fi folsoit și de cei care editează clipuri video.

Conectivitatea este destul de bună, în special la internet deoarece aveți atât portul LAN pentru rețea Gigabit, cât și WiFi ax 2×2.

Concluzie

HP 17-ck1007nq este echipat cu un display foarte bun, conectivitate excelentă (Thunderbolt și DisplayPort), tastatură RGB cu ghosting, autonomie decentă și multe altele. Este clar că performanțele sunt excleente și se descurcă bine indiferent de ce joc doriți să încercați.

Te-ar mai putea interesa