Victus by HP 16-e0031nq, laptop cu Ryzen 7 5800H

Modelul Victus by HP 16-e0031nq e unul de generație nouă cu tehnologie AMD și placă video RTX 3050. E echipat cu un procesor care are 8 nuclee așa încât să beneficiem de toată puterea de care avem nevoie în orice sarcină.
Acest notebook PC e catalogat drept unul de jocuri, dar poate fi utilizat și pe post de desktop replacement (înlocuitor desktop).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual, constructiv și dpdv al dotărilor.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de notebook, principalele motive ar fi următoarele:
– Procesorul foarte performant model Ryzen 7 5800H cu 8 nuclee și care scoate 21660 puncte la benchmark.
– Ergonomia excelentă dată de ecranul cu panou IPS cu strat anti-glare și rezoluție FHD. Cum ne-am obișnuit și la restul modelelor Victus, și cel de față are ecran de 16,1 inci.
– Placa video e una RTX 3050 cu 4GB memorie RAM așa încât totul să ruleze fluent pe partea video.
– Ecranul e unul superb prin claritate și rapiditate (rata de reîmprospătare e de 144 Hz).
– Memoria e una suficientă, atât pe partea de RAM, cât și pe partea de stocare.

Din păcate există și câteva minusuri precum lipsa sistemului de operare și că are o greutate undeva la 2,5kg. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB pentru ca instalarea să dureze puțin.

Laptopul Victus by HP 16-e0031nq e unul alternativă la Pavilion și Omen. E un laptop pentru oameni care vor să fie luați în serios atunci când merg cu laptopul într-o ședință. Imaginați-vă cu s-ar uita colegii la dvs dacă mergeți cu un ROG (sau alt model de laptop) care să aibă luminițe ca pomul de Crăciun.

Te-ar mai putea interesa