Asus Rog Strix G15 G513IC, laptop cu Ryzen 7 și RTX 3050

Asus Rog Strix G15 G513IC model G513IC-HN004 e un notebook PC echipat cu componente e generație nouă așa încât laptopul să fie unul perfect pentru sarcini e editări video și jocuri.
Componente etalon în acest model sunt procesorul AMD cu 8 nuclee și placa video ray tracing.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care arată bine dpdv vizual și are componente performante.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare gri închis, producătorul menționând că e vorba despre eclipse gray.

Păreri pro și contra

Modelul Asus Rog Strix G15 G513IC e unul care are mai multe atuuri, iar în rândurile următoare am să le enumăr și argumentez.
1. Procesorul e unul octa core model Ryzen 7 4800H scoțând 19171 puncte la benchmark.
2. Memoria RAM e una suficientă deoarece e vorba despre 16GB, iar dacă vreți mai mult atunci se poate adăuga până la maxim 32.
3. În jocuri se va descurca formidabil întrucât are cip grafic RTX 3050 cu 4 GB memorie video.
4. Conectivitatea e una la superlativ întrucât are 4 porturi USB, LAN, HDMI 2.0, wireless ax și bluetooth.
5. Portabilitate aparatului e una bună ținând cont de faptul că are greutate de 2,1kg și baterie cu 4 celule.

Există și câteva dezavantaje printre care faptul că nu are unitate optică și că nu are sistem de operare preinstalat. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.

Per ansamblu acesta e un laptop perfect pe post de înlocuitor desktop, iar dacă vreți ceva cu ecran mai mare atunci vă recomand un model de 17 inci precum G713IC.
Ar mai trebui să scriu că cei de la Asus sunt specializați pe laptopuri de jocuri, iar alegând ceva de la ei vei face o alegere înțeleaptă.

Te-ar mai putea interesa