Victus by HP 16-e0000nq review

Persoanele pasionate de jocuri trebuie știe că a apărut un nou laptop de gaming – Victus by HP 16-e0000nq. Acesta e unul echipat cu tehnologie AMD pe partea de procesor și Nvidia pe partea de grafică. Dacă vreți un laptop performant care să fie utilizat în principal acasă atunci acesta ar trebui să fie pe lista dvs de cumpărături, iar în rândurile de mai jos am să încerc că scot în evidență avantajele și dezavantajele.
Probabil că ar trebui să scriu că acest model vine ca o alternativă superioară la Pavilion 15 (varianta gaming).

Are procesor Ryzen 7 5800H care e unul cu 8 nuclee (capabil în a scoate 21.464 puncte pe cpubenchmark). Iar, în privința plăcii video trebuie să scriu că e una raytracing RTX 3060 din clasa superioară.

Comparativ cu modelele Pavilion 15, acesta are niște avantaje precum ecranul cu refresh de 144 Hz, mai multă memorie RAM și procesare superioară (procesorul e unul cu 8 nuclee, iar placa video e RTX 3060). Dar, trebuie remarcat și faptul că are un excelent raport între preț și dotări. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Aspectul e unul minimal și potrivit chiar și oamenilor de afaceri.

Din păcate, portabilitatea nu e una excepțională. E vorba despre o greutate de 2,5 kilograme și o baterie de 4 celule (ar trebui să țină circa 3-4 ore). Însă, trebuie să fac mențiunea că aparatul se încarcă rapid prin Fast Charge (50% în jumătate oră).
Un alt dezavantaj e că nu are sistemul de operare instalat.

Concluzia mea e că acest laptop Victus by HP 16-e0000nq va fi util pasionaților de jocuri cât și celora care vor ceva performant pentru lucru. Datorită aspectului său sobru poate fi dus și la lucru, dar trebuie să luați și încărcătorul întrucât bateria nu ține chiar așa de mult.

Te-ar mai putea interesa