HP Pavilion 15-dk2082nq review

Pentru persoanele interesate de un laptop din categoria gaming trebuie să scriu că a apărut modelul HP Pavilion 15-dk2082nq. Acesta poate fi utilizat la jocuri, dar și pe post de înlocuitor desktop (desktop replacement) În acest ultim lucru poate fi folosit la editări video sau proiectare CAD.

Incorporează un procesor i7-11370H (cu 4 nuclee și scor de 12.097 puncte în cpubenchmark), placă video raytracing RTX 3050 Ti și stocare pe SSD de 512 giga.
Datorită acestor dotări are un cost caracteristic unui laptop de jocuri, adică vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cel mai important atuu al notebook-ului e faptul că are un excelent raport între preț și calitate. Componentele nu sunt cele mai puternice, ci unele de mijloc așa încât să poată rula fluent orice, iar în felul acesta s-a obținut un laptop care nu costă prea mult.
Ecranul e și el unul de calitate, find vorba despre unul cu panou IPS și rezoluție FHD.
Un alt aspect pozitiv de care trebuie ținut cont e faptul că are 8 giga memorie RAM și stocare pe SSD de 512 giga.

Sunt și unele aspecte negative, nu doar pozitive. Aș aminti faptul că portabilitatea e una decentă deoarece greutatea e de circa 2,2 kilograme și bateria ține vreo 4-5 ore. Un alt aspect negativ e faptul că aparatul nu are sistem de operare preinstalat, dar se poate instala Windows 10/11.

De final trebuie să scriu că acest model e unul pentru acele persoane care doresc un aparat modern pentru jocuri și sarcini solicitante. De remarcat e faptul că raportul dintre preț și dotări e foarte bun.
Dacă pentru foarte mulți ani cei de la Hp erau cunoscui pentru laptopurile business de excepție (fiind alegerea oamenilor de afaceri), de câțiva ani aceștia s-au diversificat și fac laptopuri de gaming foarte bune.

Te-ar mai putea interesa