HP 16-d0039nq, avantajele acestui Victus cu i5-11400H

HP 16-d0039nq e un laptop de generație nouă construit în jurul unui procesor i5 și a unei plăci video RTX 3050. Intră în categoria gaming, iar din această cauză se va descurca foarte bine în sarcini solicitante, dar și CAD.

Laptopul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care nu doar arată bine, ci care are componente puternice.

Motive pro și contra

Dacă mă întrebați de ce ar trebui să cumpărați un laptop Victus model HP 16-d0039nq atunci răspunsul ar fi că din mai multe motive. Iar cele mai importante motive sunt după cum urmează:
Ecranul e unul la superlativ, fiind vorba despre unul cu rezoluție FHD, panou IPS și refresh 144 Hz.
Procesorul e unul tip i5-11400H cu 6 nuclee și capabil în a scoate 16.124 puncte pe cpubenchmark. Nu e un model vechi deoarece a fost lansat pe jumătatea anului trecut.
Placa video e una RTX 3050 Ti cu 4GB memorie video și va face față celor mai noi jocuri.
Vine cu o conectivitate foarte bună, fiind vorba despre 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ax și altele.
Ergonomia e un aspect pozitiv care trebuie luat în considerare întrucât are tastatură iluminată, ecran cu strat anti-glare și o greutate modică (2,5 kg).

Precum în cazul altor modele, nici acesta nu vine cu sistem de operare preinstalat.
Procesorul e bun, dar putea fi și mai bun, adică i7 (precum în cazul modelului OMEN 16-b0011nq).

Modelul de față vine să-i ajute pe cei interesați de un model aspectiv și funcțional pentru acasă ori la birou. Cei din segmentul business îl vor aprecia întrucât vine cu un aspect sobru așa încât să nu arate precum un brad de Crăciun.

Te-ar mai putea interesa