HP 15s-fq5040nq, păreri laptop cu i3

Pentru persoanele interesate de un laptop util la sarcini office recomand modelul HP 15s-fq5040nq. Acesta e unul cu procesor i3 model 1215u, 8 giga RAM și stocare pe SSD.
Cipul grafic e unul integrat în procesor, iar acesta e unul din motivele pentru care notebook-ul este bun doar la sarcini office.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care se prezintă bine dpdv vizual și care vine cu o greutate de 1,7 kg.
Probabil că vedeți din imaginea de alături că este vorba despre un model de culoare neagră cu tastatură numerică în partea dreaptă. De la distanță e un laptop classic care nu excelează cu nimic pe partea de design, adică e un aspect sobru.
HP 15s fq2026nq

Păreri pro și contra

Modelul 15s-fq5040nq de la Hp vine cu procesor i3 model 1215u care are 6 nuclee. Este un procesor al anului 2022 care scoate 11.441 puncte pe cpubenchmark.
Ecranul este unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și strat anti-glare. În acest fel vedem la o calitate superioară filme și pagini web.
La capitolul memorie trebuie scris că are 8 giga RAM și stocare pe SSD de 256

Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, iar din această cauză trebuie să vă recomand și o alternativă cu GeForce – 15-dw4014nq.
Un alt dezavantaj e faptul că nu are sistem de operare preinstalat, motiv pentru care recomand instalarea Win 10 de pe un stick USB (de preferat 3.0).

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un laptop office pentru acasă ori la lucru.
Modelul acesta nu va fi optim la alte sarcini deoarece nu are placă video dedicată. Prin alte sarcini fac referite la jocuri ori sarcini multimedia.
Dacă sunteți deranjați de faptul că are o stocare decentă și doriți mai mult spațiu atunci puteți alege un hard extern ori stocare în cloud.

Te-ar mai putea interesa