HP 15-dw3004nq, păreri model cu grafică dedicată

HP 15-dw3004nq este acel laptop pe care eu le recomand celor interesați de o soluție multimedia, adică un laptop pentru acasă. Este echipat cu un procesor i7, 8 GB memorie RAM, stocare SSD și o placă video GeForce MX.

În privința costului trebuie știut că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un nou timpul perfect pentru acasă. Cred că se poate vedea din imaginea de alături că precum la orice alt model de 15 inch și acesta e unul care are tastatură numerică în partea dreaptă. Culoarea acestui model fiind gri deschis.

Avantaje și dezavantaje

Laptopul HP 15-dw3004nq prezintă mai multe avantaje, cele mai importante le voi menționa rândurile care urmează.
Procesorul e un i7 capabil în a scoate un punctaj de 10482 pe cpubenchmark. Mai exact e vorba despre un model i7-1165G7. Acest proces are chip grafic integrat fiind vorba despre un Iris Xe.
În privința ecranului trebuie știut că acesta este de 15,6 inch, are rezoluție Full HD, strat antireflex și panou IPS. În acest fel putem spune că este unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață.
Despre memorie trebuie să scriu că are stocare pe un SSD de 512 giga, iar  memoria RAM este una de 8 GB. Mai are un slot liber în cazul în care doriți să adăugați mai multă memorie RAM.
În ziua de azi este foarte important ca un laptop să aibă cât mai multe porturi, modelul de față având trei porturi USB, un HDMI, cititor de carduri, wireless ax și bluetooth.

Pe partea de dezavantaje trebuie precizat că acest model nu are o placă video pentru jocuri. Placa din dotare fiind una optimă pentru filme și alte sarcini de tip multimedia. Alt lucru care nu mai prea avantajos e faptul că nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 sau 11 de pe un stick USB.

Verdictul meu referitor la acest model dacă doriți ceva pentru acasă. Dacă trebuie să îl duceți undeva atunci o să vă ajute și portabilitatea în bună întrucât are o greutate de 1,8 kg.

Te-ar mai putea interesa