HP 15s-fq4001nq, laptop performant cu procesor Core i7

Laptopul HP 15s-fq4001nq este unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand și vedem componente de generație destul de nouă. Sunt destul de multe laptopuri ca și acesta doar că nu toate au cel mai bun procesor – Core i7 Tiger Lake. Există versiuni office pentru Core i7 cum vedem pe acesta și versiuni pentru gaming care au specificații mult diferite. Evident că mai sunt și cele de pe desktopuri care sunt diferite și pot fi schimbate, pe când la laptopuri nu prea ai ce să schimbi (doar RAMii și SSD-ul).

Designul laptopului arată destul de bine și se poate observa combinația de auriu cu negru care arată decent. Nu ar fi arătat bine cu o ramă tot argintie/aurie, însă puteau încerca mai multe culori pentru a evidenția, de exemplu, tastatura. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Costă ceva mai mult datorită componentelor oferite, iar aici mă refer la acel Intel Core i7, memorie RAM de 16GB și SSD M.2 de jumătate de tera. Aveți suficientă performanță astfel că nu mai trebuie să îmbunătățiți nimic la el.

Aș putea spune că este un laptop ceva mai premium decât altele și se poate vedea doar după cum arată, în să și ce oferă la interior este la fel de important. L-aș recomanda celor din segmentul business și nu numai, deoarece se pot rula fel și fel de programe plus că aveți Windows 11.

Porturile sunt mulțumitoare și aveți chiar USBuri de tip 3.1 și cel de tip C, însă acestea par să fie standard pe mai toate modelele dintr-un anumit buget. La acestea se adaugă și alte porturi care le știți deja, dar și tehnologii avansate.

Concluzie

HP 15s-fq4001nq este un laptop care l-aș recomanda oricui, doar că nu este cel mai accesibil, motiv pentru care vă poate depăși cu mult buget. De aceea sunt alternative cu Core i3 sau Core i5, dar să nu excludeți nici pe cele cu AMD. Dac[ nu v[ place auriul, atunci alegeți un laptop e gri cum este HP Pavilion 15-eh1014nq.

Te-ar mai putea interesa