HP 15s-fq3020nq, laptop de buget cu SSD rapid

Un laptop mai de buget, adică cu un hardware mai modest ca și performanțe, este HP 15s-fq3020nq. Chiar dacă arată la fel ca multe alte laptopuri de la acest brand, acesta este mult mai accesibil și are dotări la fel de bune. Evident că nu mă refer la partea hardware care dictează prețul laptopului, ci la porturi, tehnologii fără fir, cameră web, difuzoare stereo, touchpad etc. Dacă alegeți un laptop puteți spune adio multor periferice și cabluri de pe birou. Totuși, unele dintre acestea nu sunt chiar cele mai avansate deoarece vorbim de un laptop de buget.

Prețul său este unul rezonabil și dacă nu vă interesează configurații de top, atunci acest laptop este pentru voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă este prezent doar un Intel Celeron, vedem că este vorba de o generație mai nouă care oferă aceeași tehnologi de fabricație ca și restul – 10 nm. Este vorba de seria Jasper Lake care oferă astfel de soluții și veți vedea că oferă un scor de performanță excelent. Peste acesta se situează un Intel Pentium care poate avea patru nuclee (depinde de model).

Ecranul nu are o rezoluție foarte mare, adică este HD+, dar are și anumite avantaje iar una dintre acestea este autonomia mai mare. Cele mai multe laptopuri au ecran 1080p cu tehnologie IPS dar în cazul acelor laptopuri vorbim și de un buget mult mai mare. Ecranul este important însă depinde și ce vă doriți. Poate că acest laptop nu va fi singurul sau poate că folosiți unul la locul de muncă, iar acasă nu trebuie să fie cine știe ce.

Dacă nu vreți să cheltuiți mult pentru școală, un așa laptop va fi de folos pentru copii deoarece nu costă mult, însă îi lipsește sistemul de operare (HP 15s-eq2061nq are Windows 11 S). Instalarea sa nu durează foarte mult sau optați pentru un laptop cu Windows deja instalat.

Concluzie

HP 15s-fq3020nq nu a fost creat să impresioneze, ci mai degrabă să oferă o soluție pentru cei care vor să cumpere un laptop fără rate și să poată naviga pe web oricând și oriunde (în limita hotspot-ului).

Te-ar mai putea interesa