HP 15s-eq2061nq, laptop cu display de 15.6 inci bun pentru studenți

De ce cred că HP 15s-eq2061nq ar fi perfect pentru studenți? Păi, are un preț foarte bun, Windows 11 S preinstalat, un procesor Ryzen 5 pe 7 nm, se mișcă excelent și are conectivitate bună. Laptopurile office sunt foarte populare deoarece nu costă atât de mult, iar pentru gaming folosiți un PC sau o consolă. Experiența este mult mai plăcut pe o consolă și nici nu costă mult dacă aveți deja un televizor 4K. Revenind la laptopul nostru, acesta are un preț corect pentru ce oferă și de aceea merită recomandat.

Laptopurile nu au devenit mai scumpe cu fiecare generație, ci doar mai elegante și mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Categoric, are cel mai recent procesor de la AMD și nu este unul Ryzen 3 (cum e pe modelul HP 15s-eq2035nq), ci Ryzen 5 care este echivalentul unui Core i5 (comparând scorurile de performanță). Este vorba de modelul Ryzen 5 5500U și indiferent de generație procesorului, veți vedea o tehnologie de fabricație net superioară celei prezente la procesoarele Intel. La fel se întâmplă și în cazul componentelor pentru PCuri, astfel că AMD ar trebui să fie prima voastră opțiune.

Ecranul a suferit și el îmbunătățiri, adică majoritatea laptopurilor au tehnologie IPS care face imaginea mai clară indiferent de poziția utilizatorului, iar luminozitatea este mai mare. Memoria RAM a ajuns să aibă o frecvență mai mare astfel că nu veți avea nevoie de o capacitate de mare, iar 8GB este de ajuns pentru multe aplicații.

Concluzie

HP 15s-eq2061nq reprezintă o soluție bună pentru cei care vor un gadget bun care este portabil, bine dotat și care poate înlocui un desktop PC. Sunt limitări în ceea ce privește upgrade-urile, dar acest aspect este unul general și nu ține de model, brand sau serie. Nu ar trebui să vă luați după numărul de recenzii, pentru că multe modele sunt disponibile pentru scurt timp pe piață, iar săptămânal aparat versiuni mai actuale. Deci nu trebuie să stați mult pe gânduri sau să așteptări cine știe ce promoții, prețul actual este sunt ok.

Te-ar mai putea interesa